Derfor!

Har det ganske så travelt, mye å gjøre på skolen. Og på ett eller annet vis klarer jeg å flette inn et sosialt liv, i denne travle skole tilværelsen. Men alt dette går i ett, så jeg får ingen tid til å blogge. Når jeg er sosial vil jeg være det, og ikke sitte å blogge!! Derfor har jeg tatt den beslutningen å slutte å blogge. Tungt valg å ta når jeg ser på statistikken alle leserne som er innom denne bloggen, selv nå! Når det er 0 aktivitet. Men jeg har rett og slett ikke tid, og jeg prioriterer heller ikke å ta tid til det.

Du kan gjærne følge meg på instagram @renathehelen,der er jeg flinkere til å poste små oppdateringer angående skole, oppgaver, og fritiden min.

Selv om jeg slutter å blogge, lar jeg fortsatt bloggen min være. I tilfelle jeg får lyst og tid til å blogge igjen, kanskje når jeg flytter til USA for å studere videre for å bli interiør arkitekt! De vil tiden vise, men akkurat nå har jeg værken tid eller motivasjon til å blogge. Se ya !

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Renathe Helen

Renathe Helen

22, Bodø

Hei og velkommen til min blogg, her blogger jeg litt om dagene, tankene og interessene mine, en av dem er interiør. Jeg har gått to år på design og håndverk andre år var på interiør og utstillingdesign, etterpå tok jeg påbygg for å få generell studie kompetanse. Jeg går nå på Norges kreative fagskole, på linjen interiør i Trondheim. Jeg har planer om å ende opp med master innen interiør. Det vil si bli interiør arkitekt. Er spent på å se hvor framtiden bringer meg!

Kategorier

Arkiv

hits