Tyren

Personer født I tyrens tegn er meget sta, solide, stødige og tålmodige. Hvis en tyr har bestemt seg for noe er det nesten umulig å få denne personen til å forandre mening.(Så evig sant!) De blir heller ikke så lett sinte, men hvis de først blir sinte har de lett for å eksplodere. Tyrer har til tider behov for å være helt alene,(jeg har aldri behov for å være alene. tvert i mot) og kan surmule hvis de er misfornøyd med noe. De er ikke oppfarende og er heller ikke smålige. I tillegg er de hjemmekjære, meget glad i blomster og naturen generelt.(ja en ting er sikkert jeg er hjemmekjær, Misvær som jeg har vokst opp i, er verdens beste plass.<33 Det skal bli trist å måtte dra tilbake til Bodø igjen. Og alle typer tradisjoner holder jeg også kjær)

Kvinnelig tyr:Den kvinnelige tyren er oppriktig, ærlig, viljesterk og lojal. Hun god til å takle kriser men kan være temperamentsfull. Hun er oftest en praktisk tenker og kler seg for å ha det behagelig. I kjærlighetslivet er hun lite sjalu, men hun forventer allikevel din lojalitet og å få din fulle oppmerksomhet. Når det gjelder penger er hun i likhet med den mannlige tyr mest opptatt av sikkerhet. Det som teller mest for henne er å ha nok penger til å ha et godt liv, ikke å sløse. Hun er en god mor, men kan etter hvert som barna blir eldre bli streng. I tillegg kan hun bli meget sint hvis barna ikke følger hennes regler.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Renathe Helen

Renathe Helen

22, Bodø

Hei og velkommen til min blogg, her blogger jeg litt om dagene, tankene og interessene mine, en av dem er interiør. Jeg har gått to år på design og håndverk andre år var på interiør og utstillingdesign, etterpå tok jeg påbygg for å få generell studie kompetanse. Jeg går nå på Norges kreative fagskole, på linjen interiør i Trondheim. Jeg har planer om å ende opp med master innen interiør. Det vil si bli interiør arkitekt. Er spent på å se hvor framtiden bringer meg!

Kategorier

Arkiv

hits