Om meg

I April i 1993 hadde jeg det ekstremt travelt, da ville jeg komme!  Min ankomst var egentlig ventet i August,  men jeg hadde det alt for travelt så da måtte jeg ut! Siden da har jeg tatt livet med ro. Har det ikke så travelt lengre, og heller ikke kroppen min. Voksingen har tatt sin tid, så det ente med at i 2007(tror jeg) at jeg måtte få lit hjelp med å bli litt høyere. Nå er jeg en høyde mellom 1.55 og 1.60, som du skjønner er ikke jeg den høyeste personen du kan finne. Men heldig vis har vi klart å gjort det slik at jeg fortsatt vokser, sakte men sikkert! Jeg håper på at jeg kan bli 1.60 akkurat som moren min, men de fleste tviler på det! Men jeg fortsetter å håpe! De trodde jo først at jeg ikke skulle bli høyere en 1.50!
Ja, nå er jeg nå noe i mellom 1.55 og 1.60, sucker!

Jeg er og har alltid vert ei glad og positiv jente, liker å finne det positive i det som går an!
Og har alltid likt å lage ting, enten om det er matlaging eller sying. Jeg avslutter nå mitt første år på DH og er super fornøyd med linjen! Kommer til å fortsette på interiør og utstillings design! Det er ikke noe rart at jeg elsker å spille sims, det er så morsom å ordne husene!
Jeg er sjenerelt ganske bestemt, ikke lett å vri på min mening. Hvis jeg vil ha en blå bunad så er det det jeg vil ha!(Har en blå bunad og har ville hatt det så lenge  jeg kunne huske!) Jeg står på mitt, jeg skifter ikke meninger fort!
Musikk stilen min er så mangt, kan ha fra alle slags Rock til pop +++
Men det bandet som er min store favoritt er Tokio Hotel! Ellers har jeg 3 topp andre favoritter som ligger LANGT bak Tokio hotel, som da er Alexander Rybak, Rikke Lie og Paramore! Ellers går det i masse annet forskjellig musikk fra tid til tid!

Jeg har alltid hatt problemer med rettskriving, men har aldri blitt noe skikkelig testet før 1 år videregående. Da fikk  jeg diagnosen dysleksi, så  hvis det er noe skrivefeil så vet du hvorfor. Men jeg mener at bloggen har hjulpet meg en del i dette! Her prøver jeg å skrive så rett som mulig, men det er ikke alltid jeg klarer det! Jeg skrive nå i Google Chrome, som da også tilføyer en del røde streker under noen ord som blir feil skrevet. Men LANGT i fra alle! Men nå vet du nå hvorfor det kan komme feile ord!
- Er det noe mere du lurer på om meg?5 kommentarer

ingridsofie

17.06.2010 kl.22:30

BRA skreve, Renathe! <3

Renathe Helen

18.06.2010 kl.08:15

ingridsofie: Takk <3

Julie

04.07.2012 kl.18:51

Hei

Ja jeg lurte på noe angående veksthormon:)

Er det noe som bare fungerer visst du mangler veksthormonet?

Hva vil de si å være etter skjelettalder? At man utvikler seg sent.

Hvor mye kan man vokse på det hvis man begynner i tidlig alder?

kan man for eksempel vokse 10 cm uansett høyde eller er det noe grense på hvor mye en sprøyte kan hjelpe deg å vokse?

Håper du kan svare! :D

Julie

04.07.2012 kl.18:52

Ååh, en ting til!

Hvordan har de gjort det slik at du fortsatt vokser? og vokser du enda?

Renathe Helen

19.07.2012 kl.19:32

Julie: Hvor mye virkning det vil ha har noe å si hvilken alder du er i, altså hvor mye vokse knoklene har er på vei å lukkes.
Jeg var egentlig litt sen når legene bestemte seg for at jeg skulle begynne med det, så jeg gikk på en type hormon sprøyte elns,, Skulle ihvertfall hindre vekseknoklene å vokse igjen(da kan du ikke vokse mer), tegn hos jenter at du snart slutter å vokse er når du kommer i puberteten. (jeg vet bare ang jenter, derfor jeg bare kan kun utale meg om det. Vet ikke om det er samme med gutter, når jeg gikk på det var det bare snakk om min situasjon)

Det er forskjellig fra person til person, hadde jeg begynt tidligere kunne jeg gått lengre på den.
Men nå vokser jeg ikke lengre, det er over 2 år siden jeg sluttet å vokse.
Det er mye som spiller inn hvor stor virkning du kan få av den, legge seg tidlig er lurt(noe ikke jeg var/er så flink til)

Er ikke helt sikker ang det der å være etter skjelettalder, men det har noe med at etter statistikken så er skjelettet ditt mindre en i den alderen du er i nå.

BTW: Viste du at er du under 1.50 så går du under som dverg? ^^, funn fakts jeg fikk vite når jeg gikk på voksehormoner ^^,

Skriv en ny kommentar

Renathe Helen

Renathe Helen

22, Bodø

Hei og velkommen til min blogg, her blogger jeg litt om dagene, tankene og interessene mine, en av dem er interiør. Jeg har gått to år på design og håndverk andre år var på interiør og utstillingdesign, etterpå tok jeg påbygg for å få generell studie kompetanse. Jeg går nå på Norges kreative fagskole, på linjen interiør i Trondheim. Jeg har planer om å ende opp med master innen interiør. Det vil si bli interiør arkitekt. Er spent på å se hvor framtiden bringer meg!

Kategorier

Arkiv

hits